Napapiirin seuratanssijoiden koronaohjeita

Napapiirin seuratanssijat on muuttanut tanssiharjoitusten käytäntöjään koronaviruksen vuoksi. Tässä tietoa ja ohjeita turvalliseen osallistumiseen tanssikursseillemme. Toimenpiteillä pyritään minimoimaan tartuntariskejä. Seuraamme tilannetta ja pidämme seuramme jäsenet ajan tasalla koronaan liittyvistä käytännön järjestelyistä.

Kasvomaskit

Suosittelemme lämpimästi kasvomaskin käyttöä tanssikursseillamme. Jokainen osallistuja ottakoon oman maskin mukaan tullessaan. Maskeja on myös ostettavissa Sanulta kurssien aikana 50 sentin kappalehintaan.

Puhtaat kädet ja puhtaat pinnat

Tanssijoille on varattu käsidesiä seuran puolesta. Huolehdithan myös omalta osaltasi hyvästä käsihygieniasta. Seura huolehtii osaltaan siitä, että pinnat pysyvät puhtaina.

Harjoituksiin vain terveenä

Pyydämme ettei kursseille osallistuta, jos tunnet itsesi sairaaksi ja sinulla on flunssan oireita. Suosittelemme ettet osallistu kursseille, jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita.

Mahdollinen altistuminen

Jos joku kursseille osallistunut antaa positiivisen näytteen ja muut tunneilla olleet katsotaan altistuneiksi, terveydenhuolto on yhteydessä altistuneisiin ja ohjaa heitä. Napapiirin seuratanssijat luovuttaa tällöin osallistujien nimet ja yhteystiedot terveydenhuollon viranomaisille. Sen jälkeen terveydenhuolto sopii tapahtumasta viestimisestä yhteistyössä Napapiirin seuratanssijoiden kanssa.

Tehdään tanssitreeneistä onnistunut ja turvallinen elämys meille kaikille.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, kehitysehdotuksia tai palautetta, ota yhteyttä Napapiirin seuratanssijoihin: 
 napapiirinseuratanssijat@gmail.com

Pasi Jarkko
Napapiirin seuratanssijat
Hallituksen puheenjohtaja