Vuosikokoustiedote

Vuosikokoustiedote 8.11.2021
 
Saarenkylän Nuorisoseura ry:n/ Napapiirin seuratanssijoiden vuosikokous järjestettiin 7. marraskuuta. Seurojen puheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin Pasi Jarkko. Hallitukseen valittiin viisi uutta jäsentä. 
 
Vanhoina jäseninä seuran hallituksessa jatkavat Risto Petäjäniemi, Pekka Maijala, Olli Salo, Olli Tiuraniemi, Seppo Perttilä, Tarja Huttunen ja Raija Mäki-Maunus. 
Uusina jäseninä seuran hallitukseen valittiin Matti Kivelä, Iiro Pitkänen, Nina Sipola, Paula Säynäjäkangas ja Auni Vääräniemi.
 
Viidennen kerran puheenjohtajaksi valittu Pasi Jarkko pitää seuran taloudellista tilannetta vakaana vaikka vesivahinko ja korona ovatkin rasittaneet seuran taloutta viime vuosina.
– Vähitellen paritanssin harrastajat ovat löytäneet koronan jälkeen tiensä takaisin
tanssitunneille. Myös tansseissa käy porukkaa ja vähitellen talon muukin käyttö näyttää palaavan entiselleen. Loppuvuoden varauskalenteri on aika täynnä, Jarkko sanoo.
 
Seura jatkaa ensi vuonna aktiivista talkootoimintaansa rovaniemeläisten lasten, nuorten ja aikuisten tanssiharrastuksen tukemiseksi. Seuran omia paritanssin opetustunteja järjestetään neljänä iltana viikossa. Lisäksi järjestetään kaikille avoimia tiistaikursseja ja viikonloppuleirejä.
 
Talolla toimii myös sekä miesten että naisten lentopallojaosto ja yhteislaulutilaisuuksia järjestetään kerran viikossa. Lauantaitansseja seura järjestää noin 20 kertaa vuodessa. Yksi seurantalon pääkäyttäjistä on Siepakat ry, joka järjestää jäsenilleen lasten ja nuorten tanssi- ja musiikkitoimintaa. 
 
Seurantaloa vuokrataan aktiivisesti seuran ulkopuolelle myös muihin tilaisuuksiin, mistä muodostuukin seuran tärkein tulonlähde.
 
 
Lisätietoja:
Pasi Jarkko
pjarkko(at)gmail.com
040-7579759