Tanssiksi!/ Lavis- tunnit

Ma 5.9. klo 18-19 alkaa Timon ohjaamat Tanssiksi/ Latinobic- tanssitunnit! Ainakin syyskuun neljä maanantaita mennään tällä kaavalla. Tunnit ovat Laviksen tapaan jäsenille ilmaisia, muille 10 €/ kerta.

TANSSIKSI/ LATINOBIC on seuratanssin ammattilaisten kehittämä tanssiliikuntamuoto, jossa liikutaan koulutetun ohjaajan johdolla mukaansa tempaavien tuttujen tanssirytmien tahdissa ja jossa samalla opitaan eri tanssilajien perusaskeleet ja lajinomainen liikkuminen.

Tanssiksi- tanssiliikuntatuntien tavoite on kehittää ja ylläpitää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kuntoa tanssimalla. Tämä toteutuu pitämällä askelikot ja tanssisarjat riittävän yksinkertaisina, jotta jokainen tunnilla olija pääsee työstämään niitä mahdollisimman tehokkaasti, omaa kehoaan kuunnellen. Tanssisarjoja varioidaan vaihtamalla suuntaa, tekemällä sama sarja aloittaen toisella jalalla, muuttaen ryhmittelyä – näillä saadaan aivoille uutta työstettävää vanhan tutun sarjan kanssa. Kaikilla tunneilla työskennellään tehokkaalla rasvanpolttosykkeellä ja sykettä voi itse säädellä lisäämällä tai löysäämällä tehoja ohjaajan ohjeiden mukaan.

Tanssiksi-tunnilla soi sekä latinalaismusiikki, swing- pohjainen musiikki tai kotoinen lavatanssimusiikki. Tanssiksi sopii myös heille, jotka eivät aikaisemmin ole tanssineet, mutta jotka haaveilevat tanssitaidon hankkimisesta. Oppiminen tapahtuu kuin huomaamatta ja opituista asioista on iloa myös paritanssissa.

Lavis- tunnit saavat myös jatkoa syksyn aikana. Ohjaajana toimii Lavis- ohjaaja lisenssin suorittanut Tarja Huttunen.

Tämä syksy mennään maanantaiharjoitusten osalta klo 18-19 seuraavasti:

26.9. Tanssiksi!
3.10. ei harjoituksia
10.10. Tanssiksi!
17.10. ei harjoituksia
24.10. Lavis
31.10. Lavis
7.11. Lavis
14.11. Tanssiksi!
21.11. Lavis
28.11. Lavis
5.12. ei harjoituksia
12.12. Tanssiksi!

Tulkaahan mukaan!