Saarenkylän nuorisoseura piti syyskokouksensa

Saarenkylän Nuorisoseura ry:n/ Napapiirin seuratanssijoiden syyskokous järjestettiin 29. lokakuuta 2023. Seurojen puheenjohtajaksi vuodelle 2024 valittiin Pasi Jarkko.

Seuran hallituksessa jatkavat Risto Petäjäniemi, Pekka Maijala, Olli Tiuraniemi, Seppo Perttilä, Tarja Huttunen, Auni Vääräniemi ja Paula Jarkko.  

Uusina jäseninä seuran hallituksessa aloittavat vuonna 2024 Anna Haataja, Erkki Virtanen, Tuija Keihtä ja Juha Seppälä.

Puheenjohtaja Pasi Jarkko korostaa, että seuran toiminnan kannalta ahkerat ja taitavat talkoolaiset ovat kultaakin kalliimpia.

”Seura ei pyöri pelkästään hallituksen työpanoksella, vaan kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan ja tekemään mukavaa seuratyötä. Pyrimme pitämään toimintaamme näkyvänä jäsenille”.

Seura jatkaa ensi vuonna aktiivista talkootoimintaansa rovaniemeläisten lasten, nuorten ja aikuisten tanssiharrastuksen tukemiseksi. Seuran omia paritanssin opetustunteja järjestetään neljänä iltana viikossa. Lisäksi järjestetään kaikille avoimia tiistaikursseja ja viikonloppuleirejä.

Talolla toimii myös sekä miesten että naisten lentopallojaosto ja karaokekerho. Yhteislaulutilaisuuksia järjestetään kerran viikossa. Tansseja seura järjestää noin 20 kertaa vuodessa. Yksi seurantalon pääkäyttäjistä on Siepakat ry, joka järjestää jäsenilleen lasten ja nuorten tanssi- ja musiikkitoimintaa. 

Seurantaloa vuokrataan aktiivisesti seuran ulkopuolelle myös muihin tilaisuuksiin, mistä muodostuukin seuran tärkein tulonlähde.

Lisätietoja:

Pasi Jarkko

pjarkko(at)gmail.com

040-7579759