Maksuton tanssikurssi nuorille Rovaniemellä 26.4.

Napapiirin Seuratanssijat ja tanssinopettaja Antti Törmänen haluavat tarjota alle 35-vuotiaille mahdollisuuden tutustua tämän hetken suosikkitansseihin ilmaiseksi!

Perjantaina 26. huhtikuuta Rovaniemellä järjestetään nuorille aikuisille suunnattu tanssikurssi, johon alle 35-vuotiaat voivat osallistua maksutta. Illan aikana opetellaan perusteet kolmesta eri tanssilajista, joita tällä hetkellä soitetaan laajasti tanssilavoilla.

Aiempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla, vaan paikalle uskaltaa tulla, vaikka "bachata" kuulostaisikin enemmän jonkinlaiselta pastalajikkeelta entä tanssilta. Tunnin aikana lajin perusteet hiotaan kuntoon ja kurssin päätteeksi niitä pääsee testaamaan ihan käytännössä levytanssien merkeissä.

AIKATAULU
18-19 Fusku (alkeet)
19-20 Salsa (alkeet)
20-21 Bachata (alkeet)
21 -> Levytanssit!

Kurssilla toimii parinvaihtosysteemi eli jokainen pääsee tanssimaan vaikkei omaa viejää tai seuraajaa saisikaan mukaan houkuteltua.

Tule siis paikalle yksin, kaksin tai porukalla, sillä näitä tilaisuuksia Rovaniemellä on harvoin!

SIJAINTI
Saarenkylän nuorisoseurantalo
Napapiirintie 10, Rovaniemi

OPETTAJASTA:

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä hän asuu Hämeenlinnan nurkilla ja opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan. Tanssiminen ja opettaminen on verissä ja kaikkein tärkeintä Antin tanssitunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia. Antti haluaa antaa kaikille sopivat valmiudet lähteä tanssilavoille ja päästä tanssieuforiaan. Uutta tunneille tulijaa haluammekin varoittaa tanssin hyvin koukuttavista vaikutuksista.

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää! Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja.