Syksyn tanssikurssien aikataulut julkaistu!

Syksyn tanssikurssien ohjelma on nyt julkaistu ja löytyy sekä etusivun kalenterista sekä tanssikurssit alavalikon kohdalta. Ei muuta kuin laittamaan kalenteriin ylös! Tiedäthän, että jos haluat saada kalenterimme suoraan esimerkiksi omaan kännykkääsi se onnistuu helposti alla olevan linkin avulla.

Iloista tanssisyksyä kaikille toivottelee Napapiirin seuratanssijoiden hallitus!

**********

Haluatko saada tiedon Nastojen tanssikursseista ja muista tapahtumista suoraan omaan sähköiseen kalenteriisi? Voit lisätä kalenterin erilaisiin kalenterisovelluksiin, kuten Outlookiin, Googlen tai Applen Kalenteri-sovelluksiin. Klikkaamalla alla olevaa linkkiä se onnistuu! Varmistathan, että olet laitteella, jolle haluat lisätä kalenterin. Jos kalenterin lisääminen ei onnistu, ota yhteyttä Nastojen hallitukseen. Me autamme!

https://calendar.google.com/calendar?cid=bmFwYXBpaXJpbnNldXJhdGFuc3NpamF0QGdtYWlsLmNvbQ