Timo Toivosen tanssikurssi Rovaniemellä 7.-8.12.

Itsenäisyyspäivän viikonloppuna Sanulla tanssitaan!

Timo Toivosen viikonloppukurssin aiheena:
Lauantaina on avoimen otteen tekniikka klo 10 alkaen sekä iltapäivän puolella fuskun haastava taso.

(Pst. Lauantai-iltana Sanulla on Pikkujoulutanssit, joten kauempaa kannattaa myös tulla paikalle viikonlopuksi! https://www.facebook.com/events/738437409995439/)

Sunnuntaina puolestaan keskitymme koko päivän tanssin vapauttamiseen: kuinka ilmaista itseään liikkeellä, millä tavoin musiikkia voi tulkita ja miten rohkaista itseään ottamaan tanssista kaikki irti! Tunnilla jokainen saa joko pysyä mukavuusalueellaan tai ylittää sen haluamallaan tavalla kerran tai useamminkin: ei kannata siis säikähtää teemaa 🙂

HINNAT:
2 päivää 55€, Nastat 50€
1 päivä 35, Nastat 30
Lajilippu (vain la) 20 €

 

OPETTAJASTA:
Timo Toivonen on sotilassoittaja, joten voidaankin sanoa että hänellä on aina ”suu messingillä”. Yli 15 vuoden kokemus orkesterisoittajana, soitonopettajana sekä orkesterinjohtajana näkyy varmasti myös tanssin opetuksessa.

Vaikka Timo oli tanssinut jonkin verran aiemminkin, varsinainen hurahtaminen tanssiin tapahtui 2006 ja pian vapaa-aika kuluikin eri tanssikursseilla ympäri Suomen sekä tanssilavoilla. Tanssinopettaminen tuli kuvioihin mukaan Timo Arstilan Pohjois-Suomen swing-projektin ohjaajakoulutuksen myötä. Tanssiseurojen ohjaajana Timo on toiminut Kajaanin Casambassa 2011-2013 sekä töiden siirryttyä Rovaniemelle Napapiirin seuratanssijoissa vuodesta 2014. Lisäksi Timo on opettanut viikonloppukursseilla mm Vuokatissa ja Levillä.

Kilpailumenestystä on kertynyt rock’n’swing saralta, kuten 2015 STUL fuskun suomenmestaruus Heini Ahtiaisen kanssa.

Lue lisää Timosta: https://tttanssi.dy.fi/?page_id=24