Argentiinalaisten tanssien peruskurssi 11.1.2020

Oletko halunnut kokeilla argentiinalaisia tansseja, mutta et ole tiennyt, mistä aloittaa? Lauantaina 11.1. Sanulla pääset opettelemaan lajeja monipuolisesti aivan alkeista alkaen.

Kurssin aikataulu
Lauantaina 11.1.2020
12:30-17:00

Kurssin hinta:
15€ hlö
10€ Nastojen jäsenet ja alle 30 vuotiaat

Lue alta Pekka Kuljun esittely tulevasta kurssipäivästä:

Samat askelvalikoimat ja tanssilliset peruselementit sopivat intohimoiseen tangoon, eleganttiin valssiin ja ilakoivaan milongaan, kuin viileästi sykkivään neotangoonkin.

NEOTANGO miellyttää nuoria harrastajia, koska musiikki voi olla lähes mitä vain; poppia, hip- hopppia, funkya tai soulia tai vaikka klassista.

Kaikissa muodoissaan nämä tanssit ovat kuitenkin paritansseja, joissa yhteys parin välillä säilyy ja mahdollistaa toisinaan hyvinkin taidokkaat ja pitkät kuviosarjat.

Emme kuitenkaan tavoittele estraditemppuja, vaan parin yhteistä ja harrastajien yhteisöllistä tanssielämystä.

Argentiinalaisten tanssien tanssiaisia eli milongoja järjestetään maailman metropoleissa jo monet samana iltana ja Suomessakin suurimmissa kaupungeissa lähes viikoittain.

Tule kanssamme oppimaan perusteet nyt.

Ota mukaan mukavat vaatteet, ehkä vaihtopaita ja mukavat sisäkengät. Jos sisäkengät eivät luista yhtään voivat naiset käyttää villasukkia, tai ohuita nilkkasukkia kenkien päällä.

Et tarvitse paria. Vaihdamme paria sujuvasti, mutta voit tanssia myös omasi kanssa niin halutessasi. Sinun ei tarvitse osata muuta kuin solmia omat kengännauhasi.

Jos saat kipinän, niin voit jatkaa harjoittelua liittymällä Napapiirin seuratanssijoihin.
Argentiinalaisen tangon harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 18:30-21:00. Seuran sivuilta nastat.net löydät ehkä muutakin kiinnostavaa.

Opettajina kurssilla toimivat Pekka ja Kaarina Kulju

Tiedustelut:

pekka.kulju@fimnet.fi
puh: 0408618188