KORONATIEDOTE: Maaliskuun tanssitunnit ja iltatanssit peruutettu!


Napapiirin seuratanssijoiden ja Saarenkylän Nuorisoseuran johtokunta tekivät päätöksen peruuttaa toistaiseksi kaikki järjestämänsä tanssitunnit, iltatanssit ja yhteislaulutilaisuudet 13.3.2020 alkaen.

Toimenpiteellä kannamme kortemme kekoon sen eteen, että koronaviruksen leviäminen hidastuu niin paljon, että terveydenhuollon resurssit varmasti riittävät kaikille parhaan hoidon takaamiseksi. On hyvä huomioida, että Lapin sairaanhoitopiirin alueella on käynnissä nyt myös influenssaepidemia, mikä osaltaan kuormittaa terveydenhuoltoamme jo valmiiksi.

Päätös nojaa myös hallituksen ja Lapin aluehallintoviraston suositukseen siitä, että lähikontakteja harraste- ja vapaa-ajantoiminnassa tulee välttää ja suuria yleisötapahtumia tulee perua. Myös Tanssikoulu Jari Aaltonen on laittanut viikkotuntinsa tauolle, minkä johdosta ensi viikosta alkaen Sanulla ei järjestetä myöskään Aaltosten tiistaitunteja.

Toimintatauko kestää alustavasti maaliskuun ja tarkastamme tilanteen uudelleen maalis-huhtikuun vaihteessa, jolloin päivitämme tiedotetta jatkon osalta. Seuraahan silloin siis tiedotustamme täällä ja sivuillamme www.nastat.net. Lisäksi jäsenillemme tietoa tulee myös sähköpostitse.

Harrastajien, heidän lähipiirinsä ja jokaisen ihmisen terveys on nyt etusijalla!

Lisätietoa antaa:
napapiirinseuratanssijat@gmail.com