Tuo lapsesi tanssimaan -kurssi 11.9.2020

 

Oletko koskaan miettinyt, miten vanhempasi oikein jaksavat viikko toisensa jälkeen käydä tansseilla tai tanssitunneilla? Ajattelitko, että heidän koronanaikaiseen voivottelunsa tanssivajeesta on puhdasta liioittelua? Uskotko, että laji todella voi olla niin mukaansa tempaava, mitä he hikisinä ja rakkoja jaloistaan teippailen hokevat?

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus ilmaiseksi ja ilman paineita lähteä mukaan tanssikurssille, sillä Nastat järjestävät TUO LAPSESI TANSSIMAAN -kurssin syyskuussa!

Tai oletko vanhempi ja mietit, että tämä harrastus jos mikä tekisi lapsellesi hyvää? Eikä muuten ole juurikaan väliä, minkä ikäinen lapsesi on, sillä kurssi on tarkoitettu 7-99 -vuotiaille lapsille, jotka tulevat paikalle vanhempansa/huoltajansa kanssa. Opetus lähtee liikenteeseen täysin alkeista, eli tanssitaustaa ei tarvitse olla ja edetään siten, että jokaisella lapsella ja aikuislapsella on yhtä mukavaa! 🙂

Opettajana toimii iki-ihana Arto Petjala!

AIKATAULU:
17-18 Foksi
18-20 Fusku

Paikkana: Saarenkylän nuorisoseurantalo. Napapiirintie 10.

Äiti/Isä/ToiJokaPitääMustaHuolen kertoo, mitä tarvitset matkaan, elikäs vesipullon, ehkä jonkin pienen välipalan, mukavat vaatteet ja esimerkiksi sisäpelilenkkarit/tanssikengät/villasukat!

Kurssi on maksuton ja ainoana sisäänpääsyehtona on tulla paikalla lapsi-vanhempi -combona!

Kurssi toteutetaan Kansalaisfoorumin tuella