Aaltosten tunnit siirtyvät sunnuntaille

Uusi kausi tuo mukanaan myös yhden isomman muutoksen, kun TanssiAallon pitämät tunnit siirtyvät tiistailta sunnuntaille! Muutoksen toivotaan helpottavan niin Aaltosten matkantekoa pohjoiseen ja myös kauempaa tulevien tanssijoiden mahdollisuutta osallistua tunneille. Sunnuntaihin siirtyminen mahdollistaa myös kellonajan aikaistamisen, eli jatkossa Aaltosten tunnit pidetään Sanulla sunnuntaisin kello 16-20.
 
Tuttuun tapaan kaksi ensimmäistä tuntia (16-18) ovat perustason tunteja, jolloin lähdetään liikkeelle aivan alkeista ja mukaan voi tulla 0-tanssikokemuksella. 
Kello 18 puolestaan vaihtuu yleensä sekä laji että taso ja illan kaksi viimeistä tuntia onkin tarkoitettu heille, joilla on jo lajin perusteet hyvin hanskassa ja etenkin illan viimeinen tunti on suunnattu edistyneille tanssijoille.

Voit tulla tunneille myös yksin, sillä tunneilla toimii parinvaihto! Halutessasi saat kuitenkin tanssia myös vain oman parisi kanssa. 

 
Muistathan, että NUORISOALE on edelleen voimassa, eli alle 30-vuotiaat voivat osallistua kahdelle ensimmäiselle tunnille ihan ilmatteeksi. 🙂

HINNASTO:

1h= 10€
2h= 15€
3h= 18€
4h= 21€
Lisätunti 5€

Opiskelijat, työttömät ja Nastojen jäsenet -1€. ALENNUKSEN SAA JÄSENKORTTIA TAI JÄSENMAKSUN MAKSUKUITTIA NÄYTTÄMÄLLÄ!
Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit, Smartum-liikuntaseteli, Tyky-liikuntaseteli, Virikeseteli ja ePassi.

Iltojen lajit, tasot ja opettajat löydät sivuiltamme: https://nastat.net/index.php/sunnuntain-aaltoset/ tai TanssiAallon sivulta: https://www.tanssiaalto.fi/