Aaltosten sunnuntaitunnit jäävät toistaiseksi tauolle

Arvoisa nastalainen!

Napapiirin seuratanssijoiden hallitus on päättänyt yhteistyössä TanssiAallon kanssa, että TanssiAallon sunnuntaisin Sanulla järjestettävät tanssikurssit jäävät toistaiseksi tauolle.

Syynä taukoon on, että syksyn aikana kurssin osallistujamäärä on jäänyt puoleen totutusta, minkä seurauksena kurssista on tullut seuralla taloudellisesti kannattamaton.

Seuran omien opettajien kurssit ja seuran järjestämät tanssit jatkuvat normaalisti ja lisäksi syksyllä järjestetään viikonloppukursseja.

Seuran hallitus pohtii lähipäivinä syksyn tarjontaa ja syksyn ohjelmasta pyritään tiedottamaan kokonaisuutena niin pian kuin se on mahdollista.

Napapiirin seuratanssijoiden hallituksen puolesta

Pasi Jarkko
Hallituksen puheenjohtaja

_____

Vallitseva tilanne COVID-19:sta osalta näkyy tanssitoiminnassa ympäri Suomea. Vaikka olemme SaNulla ja muuallakin pohjoisessa onnistuneet välttämään sen, että joukossamme olisi sattunut altistumisia, niin silti ymmärrettävistä syistä moni aikaisemmin aktiivinen harrastaja pitää nyt taukoa tanssikursseista, -tunneista sekä iltatansseistakin. 

Osallistujamäärät muun muassa Aaltosten sunnuntaitunneilla on jäänyt jopa alle puoleen totutuista luvuista ja olemme nyt useamman viikon yhdessä SaNun johtokunnan sekä Tanssiaallon kanssa miettineet, miten tilanteessa kannattaisi toimia. Meille molemmille järjestäjätahoille on tärkeää tarjota Rovaniemen tanssiharrastajille laadukasta opetusta, mutta toiminnan tulisi myös olla kannattavaa etenkin nyt, kun koronasulun vuoksi kevät teki valmiiksi ison loven monen tanssitoimijan lompakkoon. 

Jouduimme tekemään yhdessä ikävän päätöksen ja laittamaan Aaltosten sunnuntaitunnit nyt hetkeksi tauolle. Päätöstä ei tehty kevyesti ja montaa erilaista vaihtoehtoa ja kompromissiä pyöriteltiin ilmassa. Tiedämme, että Aaltosten tunnit ovat monelle olleet viikon kohokohtia ja myös hyvä väylä uusien jäsenten löytää tiensä Nastojen pariin. Toivomme, että tauko ei kestä pitkään ja pääsisimme jatkamaan viikottaista yhteistyötämme jälleen mahdollisimman pian. 

Nastojen toiminta jatkuu viikkotuntien osalta normaaliksi: Tiistaisin perusteet, keskiviikkona keskitaso ja torstaisin haastava. Lisäksi pohdimme erilaisia tapoja lisätä hieman tanssia myös sunnuntaille. Seuratkaahan siis tiedotustamme sekä verkkosivujamme www.nastat.net niin kuulet ensimmäisten joukossa, mitä syksyllä on vielä tarjottavaa. 

Tanssiaallon toiminta myös jatkuu Lapissa Torniossa aina maanantaisin. Tornion tunneista voit lukea lisää: https://www.tanssiaalto.fi/tornio/5