Rake Salon Swing-viikonloppu Rovaniemellä 31.10.-1.11.2020

 
 
Kansainvälisestikin tunnettu tanssinopettaja Rake Salo saapuu Rovaniemelle opettamaan fuskua, hidasta ja nopeaa buggia sekä erityisvahvuuslajiaan West Coast Swingiä!
Nyt pohjoisen tanssijoilla on tilaisuus päästä nauttimaan huipputason opetuksesta Saarenkylän nuorisoseurantalolla SaNulla! Kiillotahan tanssikenkäsi ja tule mukaan!
 
AIKATAULU:
(Huom. alempaa voit lukea, mitä värikoodit tasokuvauksina tarkoittavat)

Lauantai 31.10.
10:00 – 12:45 Bugg (sinipunainen)
13:30 – 16:15 Hidas Bugg (sininen)
Kahvio palvelee taukojen aikana

Sunnuntai 1.11.
10:00 – 12:45 West Coast Swing (sinivihreä)
13:30 – 16:15 Fusku (punainen)
Kahvio palvelee taukojen aikana
 
HINNAT:
2 päivää 55 €, Nastat 50 €
1 päivä 35 €, Nastat 30 €
Lajilippu (1 jakso) 20 €
Maksaminen onnistuu kortilla, käteisellä tai TYKY-setelillä/ePassilla ym.
 
PAIKKA:
Saarenkylän nuorisoseurantalo (Napapiirintie 10)
 
Kursseilla toimii parinvaihto perinteiseen malliin, omaa paria ei vaadita. Halutessasi voit kuitenkin tanssia vain oman parisi kanssa.
Ei ennakkoilmoittautumista.
 
TASOJEN KUVAUKSET:
Sinivihreä: Alkeita kertaava ja vahvistava taso. Ohjelmassa on kuvioiden lisäksi perustekniikkaa, vienti-seuraamista sekä hieman musiikintulkintaa.

Sininen: Kurssi on suunnattu niille, joilla alkeiden opit ovat jo hallussa opetettavasta tanssista. Jatkokursseilta saat runsaasti uutta ajatusta ja materiaalia tanssiisi.

Punainen: Haastava taso. Tälle tunnille ei kannata kiirehtiä, sillä taso tarjoaa uutta purtavaa myös niille, jotka ovat tanssineet jo pitkään. Tekniikkaa hiotaan yksityiskohtaisesti ja musiikintulkinta on vahvassa roolissa.