Nastojen toiminta jatkuu!

HYVIÄ UUTISIA ROVANIEMEN KAUPUNGILTA

 

Rajoituksia puretaan allaolevien liitteiden mukaisesti.

 
Nastojen toiminnassa tämä tarkoittaa, että voimme aloittaa viikkoharjoitukset uudelleen. Joitakin muutoksia aiempaan kuitenkin tulee:
 
  • Sunnuntaisin ja keskiviikkoisin ei ole ohjattua harjoittelua toistaiseksi.
  • Tiistain starttiryhmä ja argentiinalaisen tangon ryhmä pidetään entiseen tapaan.
  • Torstain harjoitukset on tarkoitettu jatko/edistyneille. Laji ja ohjaaja ilmoitetaan erikseen harjoituksia edeltävällä viikolla. 
  • Lavis jatkuu 30.11. alkaen Sanulla klo 17-18
 
Seuratkaa tilannetta Nastojen kotisivuilta ja Facebookissa. Lisäksi harjoituksista ilmoitetaan sähköpostilla kaikille jäsenille. Peruutuksia ja muutoksia voi nyt tulla. 
 
Harjoituksissamme noudatetaan kaupungin antamia yleisiä ohjeita. Sen lisäksi toivomme, että kaikki muistavat:

– Jää kotiin, jos sinulla on vähäisiäkin oireita tai epäilet voineesi altistua koronalle. Oireettomanakin kuka tahansa meistä voi olla koronaviruksen kantaja/ supertartuttaja.

– Harjoituksissa tulisi käyttää maskia aina kun voi ja tanssitaan samalla harjoituskerralla vain oman tai 1-2 parin kanssa. (Parin voi sopia kulloisellekin harjoituskerralle etukäteen tai katsoa itselleen sopivan parin vasta paikan päällä. Kaksi viejää ja yksi seuraaja tai kaksi seuraajaa ja yksi viejä voivat muodostaa harjoitteluryhmän silloin kun parijako ei mene tasan.) Näin toimien saamme merkittävästi vähennettyä suoria kontakteja.

– Käsidesin käyttö saliin mentäessä ja poistuttaessa sujuukin jo hienosti. Ohjaajia pyydetään käyttämään käsidesiä aina kun opettavat kädestä pitäen.
 
 
Harjoitukset lähtevät käyntiin seuraavasti:
 
Torstai 19.11.2020 klo 18-20 vapaat harjoitukset/ tanssit vetäjinä L&L
 
Tiistai 24.11 Perusteet: Bugg klo 17:30-19:00. L&L
                    Argentiinalainen tango perusteet 19-20 jatkotaso 20-21. P&K
 
Torstai 26.11 Laji auki