Alustavia ajatuksia vuodelle 2021

Hei nastalaiset ja muut sivujamme seuraavat!
 
Me kaikki tiedämme, että kulunut vuosi on ollut paritanssia harrastaville ihmisille vaikea, kun ei ole päässyt treeneihin tai parketeille pyörähtelemään. Yhdessä olemme ottaneet haasteet vastaan ja yhdessä kurkotamme myös kohti tulevaisuutta.
 
Uutuutena ensi keväänä uutena kokeiluna pyrimme järjestämään jäsenillemme säännöllisesti levytansseja koronatilanteen sallimissa rajoissa.
 
TanssiAallon tanssikurssit jatkuvat ensi vuoden puolella niin pian kuin se koronatilanteen myötä on mahdollista. Tarkoitus on palauttaa kurssit tiistaille ja Aaltosilta löytyy valmiudet aloittaa kurssit noin viikon varoitusajalla. Tarkempaa ajankohtaa kurssien alkamisesta ei kuitenkaan voida vielä sanoa.
 
Nastojen omien ohjaajien harjoitukset jatkuvat tammikuussa. Seura etsii yhteistyössä ohjaajien kanssa koko ajan uusia tapoja sopeuttaa opetusta ja ohjelmistoa koronan edellyttämiin reunaehtoihin siten, että parillisilla ja parittomilla on mahdollista jatkaa tanssiharrastusta turvallisesti.
 
Kevään 2021 viikonloppukursseja ovat alustavasti Rake Salon kurssi maaliskuussa ja Jyrki Keisalan kurssi huhtikuussa, mutta näissä kursseissa on otettava huomioon koronavaraus.
 
Seuran johtokunta kokoontuu seuraavan kerran 11.1.2021. Tiedotamme kevään toiminnasta heti kokouksen jälkeen ja päivitämme sivustomme kalenterin ajantasalle osoitteessa www.nastat.net!
 
Rauhallista Joulua ja Onnea ensi vuoteen jokaiselle tanssijalle! 😊