Tasot

Opettajat määrittelevät omien tuntiensa opetussisällön ja vaikeusasteen tapauskohtaisesti, ja voivat suositella kurssilaiselle myös kurssitason vaihtamista kesken tunnin.
Vinkki! Leiriltä voit ehkä saada enemmän osallistumalla itse arvioitua tasoasi alemmalle kurssille.

Startti

Starttiryhmään voit tulla ilman aiempaa kokemusta. Ryhmä sopii myös perusasioiden kertaamiseen. Käytännön tanssisi on jäänyt vähäiseksi ja edellisestä tanssikurssistasi voi olla jo aikaa. Koet, että tämän tanssin musiikin tuntemuksesi on vähäinen. Et ole vielä miettinyt tai kokeillut viedä/seurata ko. tanssissa. Sinulla ei ole ”karttaa” tämän tanssin kuvioista.

Perus

Sinulla on jo käytännön tanssikokemuksia tästä tanssista. Olet käynyt vuoden aikana alkeistason kursseilla. Tunnistat musiikin, ja tiedät millä tavalla ko. musiikkia tanssitaan parin kanssa. Olet valmis viemään tai seuraamaan musiikkia parisi kanssa. Osaat tanssista perusaskeleen, perusotteet ja joitakin peruskuvioita ja haluat vahvistaa perusaskellusten hallintaa.

Plus

Tanssi kuuluu säännöllisesti kalenteriisi ja ylläpidät aktiivisesti osaamistasi. Tunnistat musiikin ja kappaleet, sen tunnelmat ja rytmin antamat vaihtelumahdollisuudet tanssiisi. Viennissä tai seuraamisessa olet varma viejän tai seuraajan roolissa. Haluat parantaa tyyliäsi ja tekniikkaa. Tanssiisi kuuluu perusaskelluksen kanssa tunnettuja kuvioita ja hallitset perusaskeleen hyvin. Kykenet luomaan roolisi antamissa rajoissa tuttuja koristeluita tanssiin.

Edistyneet

Edistyneiden ryhmä on vaativin taso. Ylläpidät aktiivisesti osaamistasi ja sinulla on takana jo runsaasti tanssikilometrejä. Tunnistat musiikin ja kappaleet, sen tunnelmat ja rytmin antamat vaihtelumahdollisuudet tanssiisi.
Osallistuaksesi tämän ryhmän opetukseen, tarvitset opetettavien lajien hyvät perustaidot sekä erityisesti henkisen valmiuden haastaa itsesi ja vanhat totutut tavat tehdä asioita.
Tunneilla lisätään haasteita vientiin, seuraamiseen, vartalonkäyttöön, musiikintulkintaan, kuvioihin ja tanssitekniikkaan.

 

 

Ajankohtaista