Argentiinalaista tangoa, valssia ja milongaa SaNulla isossa salissa sunnuntaisin.
Kevään ensimmäinen argentiinalaisen tangon tunnit ovat 10.1.!
Alkeistaso klo 18.30 - 19:30 ja jatkotaso 19:30-20:30.

Alkeisiin voi tulla mukaan milloin vain. Seuran ulkopuolisille harrastajille argentiinalaisen tangon opetusillan hinta on 10 €. Alle 30-vuotiaat voivat osallistua alkeistason tunnille maksutta myös ilman Nastojen jäsenyyttä!

Erikoisohjeet COVID19 -ajan harjoituksille!

Harjoituksissamme noudatetaan kaupungin antamia yleisiä ohjeita. Sen lisäksi toivomme, että kaikki muistavat:
  • Jää kotiin, jos sinulla on vähäisiäkin oireita tai epäilet voineesi altistua koronalle. Oireettomanakin kuka tahansa meistä voi olla koronaviruksen kantaja/ supertartuttaja.
  • Harjoituksissa tulisi käyttää maskia aina kun voi ja tanssitaan samalla harjoituskerralla vain oman tai 1-2 parin kanssa. (Parin voi sopia kulloisellekin harjoituskerralle etukäteen tai katsoa itselleen sopivan parin vasta paikan päällä.)
  • Kaksi viejää ja yksi seuraaja tai kaksi seuraajaa ja yksi viejä voivat muodostaa harjoitteluryhmän silloin kun parijako ei mene tasan. Näin toimien saamme merkittävästi vähennettyä suoria kontakteja.
  • Käsidesin käyttö saliin mentäessä ja poistuttaessa. Ohjaajia pyydetään käyttämään käsidesiä aina kun opettavat kädestä pitäen

Harrastajaryhmä on ottanut nimekseen Tango Boreal.

Tavoittelemme samanlaista sosiaalista tanssitaitoa kuin perinteisissä suomalaisissakin lavatansseissa. Emme tavoittele vaikeita estraditemppuja. Argentiinalaiset tanssit ovat erittäin suosittuja maailmalla. Argentiinalaisten tanssien opettelu kannattaa siinä missä samban, rumban ja salsankin. Tanssi on samanlaista kaikkialla.

Vakiovetäjinä ovat Pekka ja Kaarina Kulju.

Liity Tango Borealin sähköpostilistalle laittamalla viestiä pekka.kulju(a)fimnet.fi saadaksesi ajantasaiset tiedot viikkotuntien harjoitusmateriaaleista ja tapahtumista.

Jos kiinnostuit, niin käy myös argentiinalaisen tangon tapahtumia kokoavalla sivustolla
https://www.tango.fi/kalenteri sekä paikallisten tanssijoiden facebookin ryhmässä 'argentiinalaisen tangon harrastajat Lappi'.

OHJAAJAT

Pekka ja Kaarina Kulju ovat Nastojen arkkutangon vakiovetäjät.