RillumaRei Saarenkylän Nuorisoseuralla syyskuussa 2023!

Suosittu RillumaRei -tanssileiri järjestetään tänä vuonna la-su 23.-24. syyskuuta 2023.

Tutustu täällä tanssikurssin opettajiin!

Sannu ja Matti Heikkilä

Sannu ja Matti Heikkilä ovat vaasalaisia ammattitanssijoita sekä kilpa- ja seuratanssin opettajia. Päätoimipisteenä heillä on Vaasassa, mutta he opettavat ympäri Suomen maan. Opettajina heidän tavoitteenaan on viedä tanssin ilosanomaa eteenpäin kaikenikäisille ja tasoisille lajin harrastajille.

 

Anssi Kirkonpelto

Anssi Kirkonpelto opettaa vakio- ja latinalaistansseja, seuratansseja sekä tanssin didaktiikkaa. Ammatillisena tavoitteena hänellä on kehittää tanssialan pedagogiikkaa, erityisesti paritanssilajien pedagogiikkaa. Anssi harrastaa urheilua monipuolisesti, lukee paljon ammattikirjallisuutta sekä on kiinnostunut tanssia sivuavista tieteenaloista.

Anssi Kirkonpelto toimii Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajan koulutusohjelmassa tiimipäällikkönä ja tanssinopettajana. Hänellä on tanssinopettajan tutkinto Oulun konservatoriosta, Oulun seudun ammattikorkeakoulusta sekä Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisterin tutkinto. Lisäksi hän on suorittanut IDTA:n (International Dance Teachers Association) member-tason tutkinnot vakio- ja latinalaistansseissa, STOL:in (Suomen Tanssinopettajainliitto ry) tanssinopettajan tutkinnon sekä Tanssiurheiluliiton taso 2 -tutkinnot (tuomari- ja jurykoulutukset).