Perjantain tanssit Sanulla ovat kaikille avoimet orkesteritanssit. Tanssien teemana on legendaariset Rovaniemen markkinat ja Vintage- pukeutuminen.

Perjantain, lauantain tai sunnuntain päivälipun, sekä sissipassin ostajille vapaa pääsy, muille lipun hinta on 10 euroa.

Musiikista vastaa Toni Jaatinen Band (TJB).

"Toni Jaatinen Band on saanut alkunsa Sodankylässä vuonna 1995. Alunperin ohjelmisto oli Suomi- rock tyylistä ja kokoonpanossa oli yhteensä viisi jäsentä. Nopeasti ohjelmisto vaihtui kuitenkin perinteiseksi tanssimusiikiksi ja kokoonpano vakiintui trioksi. Vuosien varrella kokoonpanossa on soittanut useita musiikin ammattilaisia ja orkesterin nimikin oli alunperin eri. Vuonna 1999 bändi jäi tauolle soittajien muuttaessa työn ja opiskeluiden myötä eri paikkakunnille.

Vuonna 2010 orkesterin hanuristi-laulaja muutti takaisin Lappiin ja bändi alkoi viritellä toimintaansa alkuperäisellä kokoonpanollaan johon kuuluu Toni Jaatinen (Harmonikka/laulu, Marko Törmänen (kitara, laulu) ja Sami Ylivaara (rummut, laulu). Bändi nimeksi vaihtui myös Toni Jaatinen Band. Siitä lähtien pojat ovat kiertäneet pääosin Lapin läänin ravintoloissa ja tanssipaikoilla päätöidensä lisäksi noin 60 esiintymisen vuositahdilla. Ohjelmisto on myös monipuolistunut nykyisen tanssikulttuurin vaatimusten mukaisesti ja valikoimasta löytyy perinteisten tanssilajien lisäksi myös kuumia lattarirytmejä salsaa ja bachataa myöten. Pyrimme vastaamaan asiakkaiden toivomuksiin ja tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla ja toivomme, että tanssikulttuuri jatkuu ja elää hyvin."

Lauantaina perinteikkäät lavatanssit Suukosken keitaalla, joka sijaitsee Koivussa, itäpuolentien varressa noin 40 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemeltä Kemin suuntaan osoitteessa Itäpuolentie 4064.
Väkeä tanssittavat Leif Lindeman ja Johanna Pakonen orkestereineen klo 20.30 - 01.30. Liput 20€/ kpl. Leirirannekkeella kahviosta joko pullakahvit tai vesipullo ja kahvi veloituksetta.

Toinen vaihtoehto lauantaille on Rovaniemen Kauppatorilla Pub Old Lättis, jossa katetulla lavalla lavatanssitunnelmaa tarjoilee Channel Four klo 20.00 - 24.00. Vapaa pääsy.

Kolmas vaihtoehto on Midnight Rock´n Roll Party Ravintola Valdemarissa klo 19.00 - 02.00 keskellä kaupunkia Kemijoen rannassa. Musiikista vastaa Niina K & Mustang sällit sekä Jamekset illan teeman mukaisesti. Liput 15€/ kpl.

 

Sunnuntain päätöstanssit Sanulla ovat kaikille ilmaiset levytanssit.